Sommarläger söker donationer

Sommarläger söker donationer

Sommaren 2015 planerar vi att genomföra ett sommarläger för unga tjejer. I första hand vänder vi oss till ungdomar som annars inte skulle få göra så mycket på sommarlovet, och nya svenskar som lever med en fot i vardera kulturen och som slits mellan olika förväntningar och grupptryck.

Tanken är att blanda diskussioner om livsåskådning, kärlek, relationer, könsroller, normer och moral med fysiska aktiviteter som femkamp, feministiskt självförsvar och utflykter till t.ex Bodaborg i Oxelösund. Mycket tid för lekar, musik, sol och bad.

Målet är stärkt självkänsla och självförtroende.

För oss är det viktigt att kunna hålla nere deltagaravgifterna, det ska inte vara plånboken som bestämmer om man kan delta eller inte. Därför söker vi nu donationer från privatpersoner som vill bidra till att de här tjejerna får en härlig upplevelse den här sommaren.

Sätt in en slant på bankgiro 570-7070

Märk insättningen med ”Sommarläger 2015” och skriv även ditt namn.
Av var och en efter förmåga, alla bidrag är välkomna, stora som små.

Tack för din gåva!

sommarläger

Av 0 2411
%d bloggare gillar detta: