Här hittar du valsedlar

Här hittar du valsedlar

Vänsterpartiets valsedel i kommunalvaletNu har förtidsröstningen börjat. Alla ska ha fått vår valförsändelse med information och valsedlar hem i brevlådan. Dessutom har vi lagt ut våra valsedlar i vallokalerna där förtidsröstningen sker. (Se nedan)

Om du av någon anledning ändå saknar valsedlar så kan du ringa (0157-12520) eller maila och beställa, eller bara komma upp på vår partilokal och hämta. Adressen dit är Norra Kungsgatan 8 i Flen, ovanpå ICA.

Vi uppmanar alla att utnyttja möjligheten att förtidsrösta. Ta gärna med dig en eller flera kompisar och gå iväg och rösta. Man vet aldrig, ju närmare valdagen vi kommer, desto större är risken att någon får förhinder. Ju fler som förtidsröstar, desto högre valdeltagande.

Glöm inte att ta med dig röstkort och id-handling.

Vallokaler för förtidsröstning i Flen

  • Flen – Biblioteket
  • Malmköping – Biblioteket
  • Hälleforsnäs – Folkets Hus
  • Mellösa – Träffpunkten
  • Sparreholm – Biblioteket
  • Bettna – Biblioteket

För information om öppettider hänvisar vi till kommunens hemsida.

Av 0 389
%d bloggare gillar detta: