Första maj i kulturens tecken

Vänsterpartiets första maj firande går i år i kulturens och ungdomens tecken. I godsmagasinet i Flen kommer det att bjudas på tal och betraktelser över olika aspekter på kulturens betydelse för oss, samtidigt som vi naturligtvis tar upp kapitalismens djupa kris. Dessutom ordnas en stödspelning på kvällen, till förmån för Ship to Gaza.

Huvudtalare:
Mikael von Knorring

Lokala talare:
Rasmus Brännman om Flen och ungdomskulturen, Lena Hägg om kulturen
och folkhälsan, Kerstin Soläng om Kulturen som tillväxtfaktor, Anne Sjöberg om Kulturen som brobyggare, Gunnar Carl Nilsson om ”Det går i Flen” – En vision om framtidens kulturliv i Flens kommun.

Dessutom:
Underhållning av ”Mysfaktorfabriken”, ”Les Grande Canards” Stand-Up, textiltryck med Annagreta och Erling (ta gärna med en t-shirt som barnen kan trycka på), fika, varmkorv, prisutdelning av ”Årets pris” med mera

Varmt välkommen!
 

Av 0 258
%d bloggare gillar detta: