Högt tempo hos Ung Vänster i Flen

Ung Vänster har startat i Flens kommun igen, och klubben har massor av aktiviteter på gång.

Inför valet har medlemmarna målat de stora gula skyltarna som sitter vid infarterna till kommunens tätorter.
De har startat en namninsamling för ett ungdomens hus i gamla skjortfabriken. Kommunen äger ju huset och nu måste det komma till vettig användning. Kanske kan man ha ett kvällsöppet café där? En klättervägg, en skateboardramp eller varför inte en dansstudio? Tanken är att ungdomarna själva ska bestämma vilka aktiviteter som ska inrymmas i huset. I dagsläget har ”ung vänstrarna” samlat in ungefär 400 namn för sitt krav. Man har också talat om att följa upp kampanjen för ungdomens hus, med en kampanj för bättre och gratis busstrafik.

Inom kort startas också en studiecirkel om vänsterns politik och ideologi. Det blir studiecirkelträffar en gång i veckan och några vänsterpartister har lovat ställa upp som cirkelledare.

Av 0 381
%d bloggare gillar detta: