Ang. Ungdomens hus

Just pågår en namninsamling bland ungdomar i Flens kommun med kravet på ett ungdomens hus, t.ex. i gamla skjortfabriken. Det finns också en annan grupp som har börjat undersöka möjligheterna att anlägga en så kallad skatepark i någon del av skjortfabriken. Dessa två önskemål skulle gå alldeles utmärkt att kombinera.
Kommunen måste vara lyhörd för den här typen av önskemål och försöka hjälpa till att förverkliga idéer som växer fram bland ungdomar. Kommunen har ju nyligen köpt huset och det ligger bra till, nära skolan.

Därför vill jag föreslå att fullmäktige beslutar

att uppdra åt tekniska kontoret att undersöka möjligheterna att skapa ett Ungdomens hus i gamla skjortfabriken, eller i någon annan liknande lokal och återkomma till fullmäktige med förslag.

Flen 020911

Kaj Johansson

vänsterpartiet
Av 0 443
%d bloggare gillar detta: