Årets pris till Nicklas Lantz

Årets pris till Nicklas Lantz

Bild: Nicklas Lantz

Varje år delar Vänsterpartiet i Flen ut ett pris till en person eller organisation som aktivt bidragit till att göra Flens kommun till en bättre plats att bo på.

Årets pris går till kulturarbetaren och rörmokaren Nicklas Lantz och delades ut i samband med föreningens årsmöte.

Vänsterpartiets motivering till priset är följande:
”Vemodiga sånger, tragiska kärleksdramer och farliga rocklåtar. När Nicklas Lantz intar scenen vill han både roa och oroa. Alltid full av entusiasm, alltid redo att bjuda på sig själv, alltid beredd att ge det där lilla extra.”

Nicklas Lantz har under flera år berikat kulturlivet i Flen med sina enmansteatrar. I somras drog han fulla hur med sin tolkning av Romeo och Juliet ute i Ekenäs kvarn, året dessförinnan uppförde han Orfeus och Eurydike vid föreställning efter föreställning i Godsmagasinet.

Av 0 598
%d bloggare gillar detta: