Åkesson svarslös när frågan inte handlar om invandring

Den kommande helgen håller sverigedemokraterna sina landsdagar. Från talarstolen kommer man i vanlig ordning att basunera ut att allt som är fel beror på invandringen.

Men hur klarar Åkesson egentligen att svara på frågor som rör partiets politik på andra områden. Den här lilla filmen från en riksdagsdebatt tidigare i år, mellan Jonas Sjöstedt (v) och Jimmie Åkesson (sd), är ganska avslöjande.

Bakgrunden var att regeringen föreslog sänkt bolagsskatt med hela 16 miljarder, trots att det inte finns något som pekar på att det skulle leda till fler jobb. Sverigedemokraterna röstade för förslaget.

Uppgifterna om att det framförallt är svenska storbanker som gynnas kan du också läsa i den här artikeln i Svenska Dagbladet.

Av 0 529
%d bloggare gillar detta: