”När ljuset brunnit ut, är det i oss själva som lågan måste brinna!”

[vsw id=”iKEzbdN4lFQ” source=”youtube” width=”640″ height=”390″ autoplay=”no”]

Lyssna på Jonas Gardells tal från Ljusmanifestationen i Stockholm. Han fångar på ett bra sätt vad många av oss känner efter terrorattacken och massmorden i Norge. Det viktigaste är kanske hans uppmaning till handling:

”Så låt oss sörja nu. Men sen; Gå med i ett demokratiskt parti! Besök en moské! Gå med i en prideparad! Engagera dig i Amnesty! Göm en flykting! Ta debatten mot främlingsfientliga krafter och idka nolltolerans mot hatet.”

Stöd SSU insamling till återuppbyggnaden av Utøya:
bankgiro: 5676-4962 eller plusgiro: 32 28 64-0. Märk insättningen ”Utøya”.

Gör slag i saken! Bli medlem i Vänsterpartiet!

Av 0 346
%d bloggare gillar detta: