Vi har bästa (och kaxigaste) lokala hemsidan!

Vår hemsida har funnits ett halvt år i nuvarande form. Själva är vi ganska stolta över sidan, den uppdateras ofta och är faktiskt ganska välbesökt (som mest 264 besökare på en dag). Här kan man hitta det mesta om vår politik och våra aktiviteter.

Efter att ha kikat igenom de andra partiernas hemsidor blir vi ännu kaxigare. Vi är naturligtvis inte några objektiva bedömare, så därför har vi fixat länkar så du kan kolla och jämföra själv. Men det finns några exempel som vi inte kan låta bli att peka på:

  • A2 hävdar på sin hemsida att de är kommunens största ”oppositionsparti”… Men hallå, Lasse Falk, ni ingår ju i den borgerliga majoritetskoalitionen sedan 2002. Hur ofta uppdaterar ni egentligen?
  • Kristdemokraternas avdelning för ”Nyheter” uppdaterades senast 030424. Kanske symptomatiskt för ett parti som har en så mossig politik…

 

Av 0 212
%d bloggare gillar detta: