Våga Vara Vänster

Riksdagsman Kalle Larsson och medförfattare till boken ”Från förvirring till förändring” kommer till Flen måndagen den 18 april. Han inleder då studiecirkeln våga Vara Vänster.
Första träffen i vår studiecirkel blir måndagen den 18 april, klockan 18.00, på partilokalen i Flen. Kalle Larsson, medförfattare till boken ”Från förvirring till förändring” har lovat att inleda kvällen/cirkeln utifrån det första kapitlet – Våga vara vänster innan det är för sent.

Vi ska också ägna en del tid åt att prata om hur man lägger upp en studiecirkel på distans. Ett tänkt upplägg kan vara:

• 3-5 gemensamma träffar under året dit vi varje gång bjuder någon av författarna i boken., varje träff organiseras av folk på respektive ort (till dessa träffar kan vi med fördel inbjuda även personer som inte deltar i cirkeln)
• mellan träffarna diskuterar vi olika kapitel och frågeställningar i distriktets diskussionsforum på hemsidan, (för att det ska vara meningsfullt att delta i cirkeln bör man ha möjlighet att koppla upp sig och läsa inlägg/skriva minst 2-3 gånger i veckan)
• efter varje kapitel i boken gör vi någon form av inlägg till Masslinjen för att sprida diskussionerna till andra

Jag ska beställa hem böckerna, 50 kronor styck plus porto, till första träffen. Hör av er och berätta om ni ska ha en bok (en del kan ju redan ha köpt den) så jag tar hem rätt antal.

Just nu är vi några från Flen, Oxelösund och Eskilstuna som anmält intresse. Locka gärna med några till.

Med vänlig hälsning

Lillemor Johanson
070-32 62 072

Av 0 255
%d bloggare gillar detta: