Pris till IOGT-NTO:s kamratstödjare

Vänsterpartiet beslutade på sitt årsmöte att ge årets pris till IOGT-NTO:s kamratstödjare i Flen. Årets Pris delas varje år ut av Vänsterpartiet. Avsikten är att uppmärksamma någon eller några vars verksamhet gör Flens kommun till en bättre plats att leva på.
Vänsterpartiet motiverar sitt beslut så här:
”IOGT-NTO har under året startat sin kamratstödsverksamhet i Tea-lokalen i Flen. Syftet är att erbjuda gemenskap och aktiviteter i en nykter och drogfri miljö. Genom kamratstödet vill föreningen göra det lättare för människor som haft drogproblem att kommat tillbaka in i vardagliga aktiviteter.

Under året har kamratstödjarna bowlat tillsammans, varit på teater och ordnat både midsommarfest och kräftskiva. Sedan årsskiftet serverar de också frukost till självkostnadspris ett par dagar i veckan.

Vänsterpartiet tycker att Kamratstödjarna är ett bra initiativ och komplement till samhällets missbruksvård och olika gruppers självhjälpsprogram. Vi är därför glada över att kunna ge Årets Pris till IOGT-NTO:s kamratstödjare.”

Av 0 260
%d bloggare gillar detta: