Sommarläger!

Sommarläger!

1236161_558863800844948_1395631453_nVill du ha ett minne för livet? Vill du vara med om något som utvecklar dig som person och ger dig bättre självkänsla? Då är det här något för dig!
Den 20-26 juli ordnar vänsterpartiet ett sommarläger för tjejer, ungefär 15-20 år.

dsc_64341Innehåll
Genom diskussioner, rollspel och värderingsövningar får deltagarna bearbeta sina egna funderingar om livsåskådning, kärlek, relationer, könsroller och normer.
Det blir också gott om tid för lekar och fysiska aktiviteter som femkamp, feministiskt självförsvar och utflykter till t.ex Bodaborg i Oxelösund. Och självklart massor av sol och bad.

 

Idaho. Lower Salmon River. Playing guitar around campfire. MRPraktiskt
Vi ska vara på ett ställe som heter Gilwell, några kilometer söder om Sparreholm, i Flens kommun. Det är scouternas anläggning för lägerverksamhet. Det finns 48 sängplatser, de flesta i en sovsal, men det finns också några 4-bäddsrum. Det finns självklart toaletter, duschar och även en bastu.
Det finns ett välutrustat kök och maten lagar vi tillsammans, under ledning av en som kan sånt.
Gilwell ligger i skogen bara 200 meter från sjön Båven. Där finns en stor öppen äng, en grillplats, kanoter och en massa annat kul. Självklart kan man bada i sjön.
Under hela lägret kommer det att finnas vuxna ledare.

img_1092Ansökan
Vi måste ha din ansökan senast den 15 juni. Maila den till [email protected].
Skriv en liten presentation av dig själv, vad du har för intressen, vad du blir glad av och kanske lite om dina framtidsplaner. Berätta om saker du är bra på, typ måla, dansa, klättra i träd, springa fort, sjunga eller kanske spela något instrument. Vad som helst som du tycker om att göra.
Vi har ett begränsat antal platser och kan inte garantera att alla får plats. Berätta därför varför just du borde få åka på lägret.
På lägret kommer alla att få en liten present som minne av lägret, en t-shirt med snyggt tryck. Skriv i ansökan vilken storlek du vill ha.
Skicka också med en hyfsat nytagen ansiktsbild på dig själv.
Är du under 18 år, så måste målsman godkänna att du får åka på lägret.

sommarläger2Deltagaravgift
Vi har jobbat hårt för att subventionera deltagaravgiften, och det kostar bara 300 kronor för mat, logi, inträden och resor under hela veckan. När du har fått besked om att du blivit antagen, så ska avgiften betalas in så fort som möjligt.

Ledare
Under hela lägret kommer det att finnas vuxna ledare som ser till att saker fungerar, som deltagarna kan vända sig till om det uppstår problem. Vi hjälps åt med allt praktiskt som t.ex. matlagning, städning och liknande.

Ladda ner eller skriv ut infoblad!

Av 0 2694
%d bloggare gillar detta: