Orrestaö rustas upp

Orrestaö rustas upp

För några månader sedan lämnade vänsterpartiet in en motion (förslag) om att badplatsen vid Orrestaö behöver en rejäl upprustning. Nu är arbetet i full gång och förhoppningsvis ska besökarna märka en rejäl skillnad redan den här säsongen.

Nu finns det en rullstolsramp på plats, så att besökare som har svårt att gå i trappor kan ta sig in i serveringen på ett bekvämt sätt. Inne i serveringen ska golven slipas och lackas, väggarna ska målas och köket ska genomgå en enklare renovering. Golvet på toaletterna ska också fixas till och målas.

Det är verkligen jätteroligt att det här har kommit igång, och vi hoppas naturligtvis på en fortsättning. Omklädningshytter, gungställning och en massa andra saker står på önskelistan.

Av 0 2264
%d bloggare gillar detta: