Årsmötet gladdes åt många nya medlemmar

Årsmöte för partiföreningenVänsterpartiet i Flen genomförde i tisdags sitt årsmöte. Partiet har under året fått en rad nya medlemmar och genomfört flera utåtriktade arrangemang. Förutom den nyligen genomförda Jämlikhetsveckan och besöket av Jonas Sjöstedt så har vänsterpartiet organiserat möten mot arbetslösheten och engagerat sig i kampen mot nedläggningen av psykmottagningen i Flen.

På kommunal nivå deltar partiet för första gången i en majoritet som styr kommunen. Några viktiga frågor har varit rätten till heltidsarbete och en satsning på att utveckla skolan. Vänsterpartiet är också ordförande i den medborgarberedning som bland annat har i uppdrag att blåsa nytt liv i dialogen kring Skjortan.

Till ordförande i Vänsterpartiet valdes Lillemor Johansson. Övriga ledamöter är Dan Östberg, Maggan Johansson, Francisco de Leon och Lena Karlsson. Ersättare är Kaj Johansson, Luciana Söderman Muhic, Jama Aden Abdirahman och Caspar Almalander.

Av 0 593
%d bloggare gillar detta: