V-Flens Julfest 16 december

Lördagen den 16 december går vänsterpartiet Flens traditionsenliga julfest av stapeln. Men i år kryddar vi lite extra, med underhållning och besök av kamrater från flera andra partiföreningar. Som vanligt är alla medlemmar och sympatisörer hjärtligt välkomna! Och som vanligt så är det knytkalas.

När: Lördag 16 december kl. 18 tills vi inte orkar längre
Var: Vänsterpartiets lokal i Flen
Hur: Anmäl dig och dina vänner före den 14/12 till telefon 12520 eller 070-5644535.

Röda Nejlikan underhåller

På julfesten underhåller Röda Nejlikan. Dom kör ett blandat program, lite Afzelius-låtar, lite andra visor, lite allsång. Röda Nejlikan består av två partimedlemmar som brukar spela i lite olika partisammanhang. Annars ingår dom i den mer kända gruppen Ikaros, som spelar Afzelius-låtar.

Som vanligt har vi lite ”fri scen” också. Ta med dig sångröst, musikinstrument eller det du har lust med. Hjälp oss att göra det här till en skön kväll!

Långväga gäster

I år får vi för första gången besök från partiföreningen i Oxelösund. Det är ett trevligt gäng och de har lovat komma några bilar. Och vi känner redan till att några kommer från andra håll, Uppsala, Nyköping och Stockholm. Om du har plats för några nattgäster hemma så säg bara till när du anmäler dig.

Knytkalas

I vanlig ordning så är julfesten i form av ett knytkalas. När alla tar med sig sin specialitet brukar det bli årets bästa julmiddag. Laga till några portioner av något smarrigt och ta med. Tala om vad du tar med när du anmäler dig. Vi bjuder på lite glögg, dricka och lättöl. Om du vill ha något annat så får du ta med det själv.

Dans

När vi ätit upp det mesta av maten, sjungit och lyssnat på underhållningen, så röjer vi av borden sätter på lite blandad musik på stereon. Ta med dans-skorna!

Alla välkomna!

Alla medlemmar, sympatisörer annat trevligt folk är hjärtligt välkomna. Ta gärna med vänner och bekanta. Det här är ett bra tillfälle att lära känna varandra. Ju fler vi blir desto roligare.
Hjärtligt välkomna!

Av 0 294
%d bloggare gillar detta: