Vad ska vi göra med Skjortan?

Vad ska vi göra med den gamla skjortfabriken i Flen? Ska den rivas, säljas eller kanske rent av bli ett allaktivitetshus. Ett hus där innebandyklubben kan spela sina matcher, där fritidsgården ordnar disco, där rockbanden och teatergruppen kan repa och bridgeklubben ha sina sammankomster. Kanske kan man ha en gemensam cafeteria.

För att ta reda på intresset och inspirera varandra ordnar Vänsterpartiet och Socialdemokraterna ett offentligt möte eller ”brainstorming”. Föreningar och grupper, körer och studiecirklar, musikgrupper och invandrarföreningar – alla är hjärtligt välkomna.

Till mötet har vi bjudit in Lasse Persson från Slakthuset i Nyköping. Han ska visa bilder och berätta lite om den verksamhet de har där. (Kolla deras hemsida.)

Även vårt kommunalråd Lotta Finstorp (m) har lovat komma och vi kommer att få dit fler från kommunen.

Ta upp frågan i din förening. Kom så många som möjligt och delta i diskussionerna och lyssna vad det kan bli av den här frågan.

Klicka på den här länken för att ladda ner ett pdf-dokument som innehåller en inbjudan.

Av 0 389
%d bloggare gillar detta: