From The Beginning To The End

Efter vänsterpartiets förstamaj manifestation ordnas en filmvisning i Bildningscentrum Prins Wilhelm. Då visas Maj Wechselmans film ”From the beginning to the end”, som handlar om den förtvivlade situationen i Irak efter kriget och blockaden.
1:a Maj, kl 16
BCPW, Volvosalen

Irak från 6000 före Kristus till slutet av 2003: Kulturen, invasionerna, de utländska härskarna, ord och gärningar. Alexander den Store, romarna, araberna, mongolerna, ottomanerna, engelsmännen och amerikanerna – och de sista skälvande dagarna i Bagdad före kriget i mars 2003.

Filmen försöker redogöra för omständigheterna kring de båda Gulfkrigen. Filmen blir en frågeodyssé runt Europa, USA och Mellanöstern.

Filmvisningen är ett samarrangemang mellan:
ABF, Flens Filmstudio, Mångkulturellt Centrum, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet.

Av 0 395
%d bloggare gillar detta: