Lillemor Johansson ny ordförande

Vänsterpartiet i Flen hade lördagen den 13 mars sitt årsmöte. Till ny ordförande i föreningen valdes Lillemor Johanson. Övriga ledamöter är Staffan Jonsson, Gerd Johanson, Joel Degerman, Lisa Molin, Martin Degerman och Annagreta Segerberg. Suppleanter Ali Koyun och Christer Arnrup.

Partiet har under året haft en omfattande verksamhet, framför allt inför EMU-omröstningen. Inför det kommande året planerar föreningen att avsätta betydande personella resurser för att stärka partiet på länsnivå och har därför nominerat Kaj Johansson och Kerstin Soläng till distriktsstyrelsen.

Våren kommer att präglas av valet till EU-parlamentet där Veikko Mäkinen från Flen finns med på listan till EU-parlamentet. Utgivningen av månadsbladen Flensvänstern kommer att fortsätta och föreningen räknar med att snart ha kommit igång med sitt vänortsarbete med en kommun i El Salvador.

Av 0 680
%d bloggare gillar detta: