Lägg inte ned Repris!

Den borgerliga majoriteten i Flens kommun tänker lägga ner Repris. Det måste vara det mest skandalösa beslut som någonsin fattats i vår kommun!

Att lägga ner en verksamhet där människor med olika handikapp bedriver en meningsfull och samhällsnyttig verksamhet – det är bara för mycket!
Verksamheten vid Repris är mer än sysselsättning. De människor som arbetar där gör ett arbete som är mycket uppskattat av alla Flensbor. Hur många är vi inte som både lämnat och handlat möbler och annan utrustning vid Repris?

De anställda vid Repris bedriver en samhällsnyttig och miljövänlig verksamhet. De gör ett arbete som de kan vara stolta över genom att de dagligen bidrar till att förverkliga målet om ett ekologiskt hållbart samhälle. Det är något som också Flens kommun borde vara stolt över och utveckla istället för avveckla.

Flen 031113
Vänsterpartiet i Flen

Av 0 375
%d bloggare gillar detta: