Möte med Stig Malm

LO:s förre ordförande Stig Malm höll ett engagerat anförande när han besökte Flen på tisdagskvällen. De många flensbor som hade kommit fick höra hur han resonerat när han kommit fram till sitt beslut att rösta Nej till EMU.
– Det går bättre för Sverige än EMU-länderna på nästan alla punkter. Vi har högre tillväxt, högre investeringar, lägre arbetslöshet, lägre prisökningar. Hur kan Ja-sidan påstå att det ska bli bättre om vi går med i EMU?

– Idag gick Anna Lindh ut tillsammans med Ericsson-chefen och hotade att företagen ska flytta härifrån om det blir Nej i folkomröstningen. Vad är det för skräckpropaganda dom sprider? Och Anna Lindh som jag gillade… hon ska inte göra gemensam sak med storfinansens direktörer.

Mötet var ett samarrangemang mellan ABF, LO-sektionen och Vänsterpartiet i Flen.

Av 0 360
%d bloggare gillar detta: