…fin gammal folkrörelseångvält

Var har Ja-sidans Ångvält tagit vägen? frågar sig Aftonbladets ledarskribent Jesper Bengtsson, och skriver bland annat:

”I Flen finns bara en organiserad kampanj, och det är vänsterpartiets. De har valt en lättare och mer effektiv linje. Medan socialdemokraterna centralt ger pengar till både ja- och nej-kampanjer och lokalt inte gör så mycket över huvud taget, har vänsterpartiet valt att köra så det ryker.

Därför gick vänsterpartiet runt på kommunens badplatser och delade ut kampanjmaterial i somras. Och därför står de nu utanför Ica och Konsum i stort sett varje dag fram till den 14 september. De bjuder på kaffe och pratar med folk. Kort sagt: det är fin gammal folkrörelseångvält.”

Lite överdrivet kanske, men visst är det smickrande att vår lilla kampanj åtminstone verkar göra intryck.

Länk till Aftonbladets artikel

Av 0 418
%d bloggare gillar detta: