Synliggör det lokala föreningslivet

Synliggör det lokala föreningslivet för barn och ungdomar!

En av fördelarna med att bo på en liten ort är det blomstrande föreningslivet. Men det gäller att hitta rätt i föreningsdjungeln!
För en liten förening kan det vara för kostsamt att ständigt producera trycksaker för spridning i brevlådor, och de riskerar dessutom att drunkna i all annan tjusig marknadsföring som distribueras via posten.

”Mun till mun”- metoden blir sällan heltäckande heller, speciellt inte om du är nyinflyttad och inte känner så många ”munnar”.

Låt oss hjälpa till att informera om vårt lokala föreningsliv – ställ föreningarna i blickpunkten under en dag! Låt barnen och ungdomarna själva få se det utbud som finns – är fotboll det roligaste eller verkar kanske schack lite häftigare? Även om pappa är gammal cyklist, så kanske orientering passar dottern bättre om hon själv får välja? Finns det någon teatergrupp i Hälleforsnäs? Kan man få måla i olja när man är åtta år?

Och vad har man egentligen för sig i ishallen när ”Rinkrock” tonat ut lagom till sommarlovet?

Vänsterpartiet föreslår

att kommunen tar initiativ till att arrangera en Kultur- och fritidsmässa för barn och ungdomar i GB-hallen under sommartid

Flen 2001-03-19


Kerstin Soläng

Kaj Johansson

Lisa Molin

Lillemor Johansson

Av 0 426
%d bloggare gillar detta: